"healing does not mean the damage never existed. it means the damage no longer controls our lives"
 

PRIJZEN & ROUTE

 

Prijzen

Voor niets gaat de zon op... Ik steek veel passie en energie in mijn sessies. Vaak zijn vier of vijf sessies al voldoende om een verandering bij jezelf gewaar te worden. Over het algemeen zitten er twee à drie weken tussen de sessies. Een proces heeft tijd nodig en vindt niet alleen plaats binnen de muren van mijn praktijk. 


Intake / kennismakingsgesprek
Een intakegesprek van circa 50 minuten wordt niet in rekening gebracht. Ik vind het belangrijk dat we beiden een goed gevoel hebben over de samenwerking die we aangaan. 
Tijdens dit gesprek formuleren we ook duidelijk wat de hulpvraag is. Waar wil jij tijdens de sessie aan werken? Dit hoeft niet altijd de eerste keer helemaal duidelijk te zijn. 


Als lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) wordt een deel van de kosten voor psychodynamische therapie door uw zorgverzekering vergoed. Uiteraard hangt dit af bij welke zorgverzekering u bent verzekerd en/of u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie. Je bent zelf verantwoordelijk om deze declaratie bij jouw zorgverzekeraar in te dienen. Ik raad je dan ook aan op voorhand te informeren bij jouw zorgverzekeraar of de kosten (deels) worden gedekt.
De kosten voor coaching worden niet door de verzekeraar vergoed.


Kosten
Een therapiesessie duurt maximaal 90 minuten en kost 85 euro (BTW vrijgesteld) per keer. Afhankelijk van jouw verzekeraar en of je aanvullend verzekerd bent heb je recht op een tegemoetkoming in de kosten. Dit bedrag zal na de sessie aan je worden gefactureerd.

Een coachingssessie van 60 minuten kost 65 euro (incl. BTW). Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Dit bedrag zal na de sessie aan je worden gefactureerd.


Gesprek
Is er altijd iemand beschikbaar wanneer jij je verhaal kwijt wilt? Krijg jij de gewenste reactie van jouw gesprekspartner of heb je soms behoefte aan meer diepgang? Wanneer er behoefte is aan een gesprek en niet aan coaching of therapie, dan reken ik 25 euro voor één uur. Dat kan eventueel ook telefonisch of online.
Let wel: dit is geen therapiesessie. Wanneer er sprake is van een specifieke hulpvraag zal ik een aparte afspraak met je maken voor een therapie of een coaching sessie.Route

JP therapie & coaching
Joyce Pinsel-Meijer
Theo Mann-Bouwmeesterstraat 74
3207 VM  Spijkenisse
06 - 30647880
jjpinsel@gmail.com

Mijn praktijk is gelegen in de Maaswijk / Spijkenisse. In deze woonwijk is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is de praktijk goed bereikbaar.

 

Openbaar Vervoer

Vanuit Rotterdam kun je de metro naar Spijkenisse Centrum nemen en vanaf hier de bus naar de Maaswijk pakken. Vanaf de bushalte is het circa 5 minuten lopen naar mijn praktijk.