"healing does not mean the damage never existed. it means the damage no longer controls our lives"
 

PRIJZEN & ROUTE

 

Prijzen

Voor niets gaat de zon op... Ik steek veel passie en energie in mijn sessies. Vaak zijn vier of vijf sessies al voldoende om een verandering bij jezelf gewaar te worden. Over het algemeen zitten er twee à drie weken tussen een sessie. Een proces heeft tijd nodig. Dit uiteraard in overeenstemming met jou. 


Intake / kennismakingsgesprek
Een intakegesprek van circa 50 minuten wordt niet in rekening gebracht. Ik vind het belangrijk dat we beiden een goed gevoel hebben over de samenwerking die we aangaan. 
Tijdens dit gesprek formuleren we ook duidelijk wat de hulpvraag is. Waar wil jij tijdens de sessie aan werken? Dit hoeft niet altijd de eerste keer helemaal duidelijk te zijn. 


Als lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) worden een deel van de sessiekosten vergoed. Uiteraard hangt dit af of u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve therapie. U bent zelf verantwoordelijk om deze declaratie bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Ik raad u dan ook aan op voorhand te informeren bij uw zorgverzekeraar of de kosten (deels) worden gedekt.


Sessie
Een therapiesessie duurt gemiddeld 90 minuten en kost 85 euro (incl. BTW) per keer.

Een coachingssessie van 60 minuten kost 65 euro (incl. BTW)


Gesprek
Is er altijd iemand beschikbaar wanneer jij je verhaal kwijt wilt? Krijg jij de gewenste reactie van jouw gesprekspartner of heb je soms behoefte aan meer diepgang? Wanneer er behoefte is aan een gesprek en niet aan coaching of therapie, dan reken ik 25 euro voor één uur. Dat kan eventueel ook telefonisch of online.
Let wel: dit is geen therapiesessie. Wanneer er sprake is van een specifieke hulpvraag zal ik een aparte afspraak met je maken voor een therapie of een coaching sessie.Route

JP therapie & coaching
Joyce Pinsel-Meijer
Theo Mann-Bouwmeesterstraat 74
3207 VM  Spijkenisse
06 - 30647880
jjpinsel@gmail.com

Mijn praktijk is gelegen in de Maaswijk / Spijkenisse. In deze woonwijk is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Ook voor mensen die slecht ter been zijn is de praktijk goed bereikbaar.

 

Openbaar Vervoer

Vanuit Rotterdam kun je de metro naar Spijkenisse Centrum nemen en vanaf hier de bus naar de Maaswijk pakken. Vanaf de bushalte is het circa 5 minuten lopen naar mijn praktijk.