"healing does not mean the damage never existed. it means the damage no longer controls our lives"
 

Welkom op mijn website!

Wellicht loop je al een tijdje rond met negatieve gedachten, voel je je vaak depressief en niet lekker in je vel, of heb je te maken met relaties in de privé- of werksfeer die niet meer prettig aanvoelen. Kortom, je bent op een punt gekomen waarop je vastzit in je eigen leven.  Herkenbaar?


In een tijd waar we het gevoel hebben dat we heel veel moeten - dat we niets mogen missen - en we continue 'aan moeten staan', is de kans groot dat een burn-out of depressie op de loer ligt. Ook leven we in een tijd  waarin we niet of nauwelijks onze emoties mogen tonen en we een masker opzetten; vaak zonder dat we ons daarvan bewust zijn ("Nee hoor, met mij gaat alles goed"). Maar wat gebeurt er als er scheuren in dat masker komen en je niet meer in staat bent of niet meer in staat wilt zijn om dat masker op te zetten? Wie komt er dan te voorschijn?

Therapie is een interessante ontdekkingstocht naar jezelf. Wie ben ik? Wie wil ik zijn? Waar verlang ik naar? Therapie betekent ook aandacht schenken aan jezelf. Jezelf even op de eerste plaats zetten. Therapie draait om jou.

 

Ik ben Joyce Pinsel-Meijer (1966). Als psychodynamisch therapeut en coach ben ik nieuwsgierig naar jouw verhaal.  Waar kom je vandaan en waar sta je nu in het leven? Waar wil je naar toe? Wat beweegt jou? Jou hierin te mogen begeleiden - en wellicht te inspireren - is mijn grootste uitdaging.  Ik zie mijzelf dan ook niet als hulpverlener, maar als hoopverlener. 

Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

 

klik hier om een afspraak met mij te maken